Baba Jagna
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Dobre, prywatne i w rozsądnej cenie przedszkole z Poznania. Zna ktoś?
Hej drogie mamy. Mam pytanie jak w temacie, szukam dobrego prywatnego przedszkola ale takiego które nie zdziera z ludzi skóry. Wolę
płacić niż wysyłać córkę do publicznej placówki ale też aż taka bogata nie jestem :P
|
|
Avenger
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No jakoś też przemawia do mnie prywatne przedszkole. Nie mam nic do publicznego ale wydaje mi się że prywatnie zawsze jest lepsza
opieka i pracownicy bardziej przykładają się do tego co robią.
|
|
szmaragdowanoc
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Niby racja. Jak interesuje cię takie dobre przedszkole z Poznania i do tego w dobrej cenie to możesz sobie zajrzeć na stronę http://latawce-dmuchawce.pl/. Mój syn chodził tam jeszcze w tamtym roku i bardzo podoba mi się ich podejście. Jedzenie
dostosowane do alergii mojego syna, dużo ciekawych zajęć i wyjść, zresztą, co ci będę mówić skoro
wszystko jest na stronie
|
|
Baba Jagna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Trafiliście w sedno bo akurat to przedszkole jest niedaleko mnie. Zaraz zobaczę co tam piszą. A jak z cenami? Da się
przeżyć?
|
|
Burka
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Ceny też masz na stronie. Na http://latawce-dmuchawce.pl/cennik/ masz cały cennik a na dole jest jeszcze fajnie opisane co wchodzi w jego skład. Dużo ciekawych
zajęć i wyjść edukacyjnych. To chyba najlepsze przedszkole z Poznania cennik innych miejsc nie jest już taki kolorowy
|
|
trafalgar
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Jest dużo różnych miejsc gdzie będzie bardzo tanio ale przełoży się to na wiele aspektów. Raz już tak
wybrałem i naprawdę nie polecam.
|
|
Baba Jagna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Mogę sobie czegoś żałować ale nie moim dzieciom. Wolę zapłacić więcej za przedszkole ale żeby
czuły się tam dobrze niż wysyłać je do jakiegoś niewiadomego miejsca. Zależy mi też na ich rozwoju a taki
wybór to ważna sprawa
|
|